SebOOl Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Z okazji Świąt Bożego Nardzenia i Nowego Roku chciałbym życzyć wam uciechy z życia, rozwoju intelektualnego, dobrych stosunków z płcią przeciwną, wytrwałości w dążeniu do wyznaczonych celów, sukcesów w pracy/szkole oraz powodzenia we wszystkich innych sprawach o których tutaj nie wspomniałem. Wszystkiego dobrego życzy SebOOl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Dołączam się do życzeń. Chciałem zrobić to samo, ale SebOOl mnie wyprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 No to ja tez Życze Zdrowych i Spokojnych Świąt i........... http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego zwłaszcza w Nowym 2006 Roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Ja Wam życzę z całego serca tego, czego mi najbardziej brakuje: zdrowych i wesołych świąt. No i w ogóle świąt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 A ja sobie i wam życzę aby Wolne Oprogramowanie rosło w siłę:] No i zdrowia chyba też:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz stabilnych i szybkich Linux'ów życzy Sanczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolik Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Wszystkiego Najlepszego.... przedewszystkim mądrych decyzji i odważnych marzeń........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi