FIX Napisano Czerwiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2004 witam problem jak w temacie skompilowalem z gui enable,skiny sa ale nie dziala, prawa dostepu jako user do skinow mam, wdzieczny za kazda wskazowke FIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2004 Po uruchomieniu gmplayer w terminalu jakie są komunikaty odnośnie skina? Może nie potrafi znaleźć domyślnego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Czerwiec 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2004 a do jakiego katalogu wgrales skina? ja mam w: /usr/local/share/mplayer/Skin/default/ i wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIX Napisano Czerwiec 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2004 witam uruchamiam z konsoli, a skiny sa w kazdym z katalogow ktore sa przeszukiwane, w pliku conf m playera zmienilke skina z domyslnego na ten ktrory sciagnolem i rozpakowalem, tak wiec najpierw wyszukuje skin ktory ustawilem, oczywiscie jest tam on gdzie szuka go program i prawa do pliku tez sa poprawnie (uruchamiam jako user), katalogi wszystkie odnajduje poprawnie tylko nie moze znalesc w ostatnim (katalog skina) pliku skin, ale on tez ma wszystkie niezbedne atrybuty, no chyba ze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Czerwiec 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2004 A jak zainstalowales mplayera?... Jesli zainstalujesz yum'em (tylko musisz wpisac yum install mplayer\*) to zainstaluje Ci od razu skina i powinno wszystko dzialac. wszystko jest tu: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...p?showtopic=838 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIX Napisano Czerwiec 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2004 witam problem jak w temacie skompilowalem z gui enable,skiny sa ale nie dziala, prawa dostepu jako user do skinow mam, wdzieczny za kazda wskazowke FIX jak wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Czerwiec 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2004 a w pliku ~home/.mplayer/config wpisales linijke: gui=yes ? a skin defaultowy dziala? czy zaden nie dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIX Napisano Czerwiec 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2004 po wpiasniu tej lini i odpaleniu gmplayer z konsoli, dostaje komunikat ze jesli uruchamiam gmplayer nie potrzebuje tej obcji, zaden skin nie dziala, prosze czytaj dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Lipiec 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2004 Ja mam w ~/.mplayer/gui.conf gui_skin = "default" a skina wrzuciłem do ~/.mplayer/Skin/default i działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi