demoh Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Mam wierze philipsa podlaczana przez USB link i fedorka bez problemu to rozpoznaje przez kudzu. Mam teraz innego (_linuxa_ → Linuksa) ORT tzn distro i chcial bym ten sterownik sobie jakos przeniesc. Widzi wierze ale nie potrafi jej obsluzyc tzn jak jest wylaczona to nie ma w systemie urzadzenia dzwiekowego a jak jest wlaczona to widzi bez problemu ale nie ma dzwieku bo sterow nie potrafi dobrze psypasowac. Prosze o jakas pomoc bo na googlach cos nic nie wygooglalem a jakos sie ten ster nazywal ale nie nie pamietam jak jak macie jakis pomysl to podrzuczcie mi go. Z gory dzikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 sproboj na fedorce sprawdzic jakie pliki sa urzywane podczas procesu jak puszczasz musyke do wierzy albo wejdz na strone producenta i tam poszukaj sterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demoh Napisano Grudzień 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 Fedorki nie mam ochoty instalowac a strona philipsa chyba tylko pod IE dziala poprawnie ale moze cos wymecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi