Blazej1989 Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 pomuzcie bo jestem w kropce prubowalem wsyzstkiego a pixeliew niehe mi pujsc na Xp wyskakuje mu jakis blad ze jak sie zaistaluje to bedize cos sie kopalo z komputerem. jak zinstalowalem inny rodzaj tego programy to sie zaisntalowal ale niechce sie wlaczyc moja karta graficzna to: radeon 920 128 ddr. system operacyjny : Xp profesional procek: intel celeron2.80 GHz jak ktos beidze wiedzial co sie dizeje albo zna jakis leprzy program do ogladania TV to bardzo bym prosil o kontakt ze mna na GG: 6544417 lub pod e-mail: [email protected] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2005 Wlasciwie to nie bardzo to forum no ale.... Z tego co napisales to masz problem z programem do ogladania tv. Jest wiele programow uniwersalnych sprobuj na nich. Osobiscie polecam Borg(napisany nad Wisla do tego)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi