feodora Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 pobrałem plik boot.iso i nagrałem na płyte i po uruchamianiu wyskakuje mi błąd: edx:300,ecd:456.Co robić pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Jak jesteś pocztątkujący, to nie bierz się za testowanie fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Jak jesteś pocztątkujący, to nie bierz się za testowanie fedory co ty mowisz? Myslisz ze Fedora to HaXoRsKha dystrybucja nie zartuj a co do problemu feodora, to niech podpowie ci ktos inny, ktos kto uzywał instalacji sieciowej (ja nie) PS. Jakis konkretny powod by nie sciagnac całych płytek i nagrac normalnie, majac duzy wybor paczek? PS2. Nagrywajac pliki .iso nie zrzucasz ich normalnie na plyte tylko wybierasz "nagraj obraz iso" --albo jakos podobnie, tak jest w k3b. Nie pamietam jak na windowsach. A po nagraniu normalnie bootojesz (mowa a pelnych instalkach, (nie wiem, jak juz mowilem, jak jest z sieciowymi instalacjami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 co ty mowisz? Myslisz ze Fedora to HaXoRsKha dystrybucja nie zartuj Nie, myślę że testowanie nowych (czytaj testowych) wydań nie jest dla początkujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Skoro wyskoczył błąd, to znaczy że przynajmniej płyta się bootuje. Czyli na moje oko są dwa rozwiązania: 1. sprawdz sumy sha1 tego obrazu i znowu masz dwa rozwiązania: a) jak sumy się nie zgadzają, to ściągasz obraz iso jeszcze raz jak sumy się zgadzają, to nagraj jeszcze raz płyte (rw najlepiej) 2. patrz pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Grudzień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 jak się kasuje płyte rw w k3b-mam to nagrane na płycie DVD Esperanza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 W Narzędzia masz Kasuj CD-RW/Format DVD+/-RW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Grudzień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 nie ma opcji kasowania dvd-rw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Na jakim dostrze to robisz? Spróbuj na nim zaktualizować k3b. Ewentualnie na windzie masz pewnie nero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Grudzień 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Robię To na FC4 z środowiskiem kde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2005 pobrałem plik boot.iso i nagrałem na płyte i po uruchamianiu wyskakuje mi błąd: edx:300,ecd:456.Co robić pomocy Kernel panic? Jeśli robisz instalację Rawhide'a to jest to normalne w tej chwili ;-) Coś znowu skopali i się nie chce instalować → http://www.redhat.com/archives/fedora-test...r/msg00795.html Poczekaj aż to poprawią. Najlepiej codziennie sprawdzać obrazy oraz czytać fedora-test-list. Robię To na FC4 z środowiskiem kde Zaktualizowałes chociaż system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Styczeń 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 mam cały zauktalizowany wżuciłem gnome a na jego miejsce kde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi