MitS Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Witam! Mam drobniusi problem a mianowicie szukam czcionek w systeme A sprawa ma się tak: Zrobiłem dla pewnej osoby design strony w Gimpie i dając mu to zapomniałem, że nie wszyscy mają te czcionki co ja więc chciałem je skopiować i wysłąć no i tu jest problem. Tworząc tekst w gimpie są wszystkie czcionki ja akurat użyłem tych: A.C.M.E. Explosive; Wine Sans Serif; sys; Nimbus Sans L, Bold; Sans; New Brilliant; i próbowałem znaleźć je w katalogach: /home/mits/.fonts /home/mits/.gimp-2.2/fonts /home/mits/.wine/drive_c/windows/fonts /home/mits/.transgaming_global/Fonts /home/mits/.cxoffice/dotwine/fake_windows/Windows/Fonts usr/share/fonts ... ale bezskutecznie Gdzie mogą być te czcionki używane w gimpie ??? Może mają inną nazwę ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 czcionki w gimpie powinny znajdować w pdkatalogach programu gimp albo w katalogu ./fonts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi