lysyr Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 witam... temat rzeka ale.... wkoncu postanowilem skompilowac sobie samemu jajko... wlasnie jestem w trakcie kompilacji, ale juz mam pytanie: jak odpale nowe jajko kompilowane recznie, to co zrobic, zeby yum podczas updatu calego systemu nie instalowal mi nowego jajka?? no i czy musze robic dowazanie symobilczne jajka na ~usr/src/linux?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Co do pierwszego, yum update --exclude=kernel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byku Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Co do pierwszego, yum update --exclude=kernel raczej yum --exclude=kernel update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 A co do drugiego, to ja nigdy nie robiłem żadnego symlinka do jajka i wszystko było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi