nikss Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Czy ktos moze potwierdzic bezproblemowy upgrade KDE do wersji 3.5 na FC4?? Wystarczy yum update i juz?? Jak jest z upgradowaniem Perla korzystajac z yuma? czy trzeba tez aktualizowac wszystkie zainstalowane w miedzyczasie z CPana pakiety?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 ja mogę potwierdzić bezproblemowy update do KDE 3.5. O Perlu sie nie wypowiem bo nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 Jeśli korzystasz ze standardowych repo to nie ma z tym żadnych problemów. Akutalizuje na bieżąco i nic mi się nie posypało. Perl i KDE działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Grudzień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2005 U mnie też KDE 3.5 po update działa bezproblemowo, oczywiscie na FC4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi