cosmo Napisano Styczeń 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2006 A skąd wiesz otym że to własnie odwiedził Cię robot i to że chciał się dostać do jakiegoś pliku bąddź w ogóle co robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2006 A skąd wiesz otym że to własnie odwiedził Cię robot i to że chciał się dostać do jakiegoś pliku bąddź w ogóle co robił? Bo w error_log wyświetla błędy tego typu: [Fri Jan 06 17:34:29 2006] [error] [client xxx.x.x.xx] File does not exist: /var/www/html/templates/subSilver/subSilver.css subSilver to standardowy template w phpBB. Oczywiście takich błędów jest więcej i ten bot próbuje się dostać nie tylko do plików css Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 Zainteresuj się Invision Power Board(U) v1.3.1 Final. Darmowa wersja. W porownaniu z phpBB bardziej bezpieczna i ma więcej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 W porownaniu z phpBB bardziej bezpieczna i ma więcej możliwości. http://secunia.com/product/3235/ Seria 1.x jest dziurawa i nierozwijana. To dlatego chcemy migrować na UNB :-) O phpBB wolę nawet się nie wypowiadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Styczeń 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 @ neo_fox dzięki za rzeczową odpowiedź @ gajownik O phpBB wolę nawet się nie wypowiadać... A to czemu przecież wszędzie piszą że to przyzwoity skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 A to czemu przecież wszędzie piszą że to przyzwoity skrypt Może mieć nawet i pierdyliard róznych funkcji, ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to szkoda gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Styczeń 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 Ale za to wszelkie łaty bezp są wydawane b szybko i najnowsza wersja jest bezpieczna. Nie jestem jakimś fanatykiem phpBB chcę się po prostu dowiedzieć się o najlepszy zestaw i szukam informacji stąd to wiem. Może masz jakieś super tajne dane to prosze podziel się z Nami. Mówienie "szkoda gadać" wybacz ale nic kompetnie nie mówi (patrz ni przekazuje konkretnych informacji) oprócz jakis emocji mniej lub bardziej (w tym wypadku mniej ) uzasadnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 No nie wiem czy tak wszystko łatają → http://secunia.com/product/463/ Ilośc wykrywanych luk też daje wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2006 Nie wiem o co chodzi ale ktoś w najnowszej wersji UNB chyba skina "popsuł". Chciałem w poniedziałek zainstalować UNB. Ściągnąłem najnowszą paczkę 1.6.1 ze strony, zainstalowałem i... XML nie zawiera danych. Paczka 1.6 działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Luty 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Ok czyli widzę, że wynik jest narazie Joomla+ UNB @ neo_fox A na czym trzymasz swoje stronki? (cms?)Podaj jakieś linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi