Skocz do zawartości

Forum Na Stronę

cosmo

Rekomendowane odpowiedzi

A skąd wiesz otym że to własnie odwiedził Cię robot i to że chciał się dostać do jakiegoś pliku bąddź w ogóle co robił?

Bo w error_log wyświetla błędy tego typu:

[Fri Jan 06 17:34:29 2006] [error] [client xxx.x.x.xx] File does not exist: /var/www/html/templates/subSilver/subSilver.css

subSilver to standardowy template w phpBB.

Oczywiście takich błędów jest więcej i ten bot próbuje się dostać nie tylko do plików css

Ale za to wszelkie łaty bezp są wydawane b szybko i najnowsza wersja jest bezpieczna.

Nie jestem jakimś fanatykiem phpBB chcę się po prostu dowiedzieć się o najlepszy zestaw i szukam informacji stąd to wiem. Może masz jakieś super tajne dane to prosze podziel się z Nami.

Mówienie "szkoda gadać" wybacz ale nic kompetnie nie mówi (patrz ni przekazuje konkretnych informacji) oprócz jakis emocji mniej lub bardziej (w tym wypadku mniej tongue.gif ) uzasadnionych

• 4 weeks later...

Nie wiem o co chodzi ale ktoś w najnowszej wersji UNB chyba skina "popsuł". Chciałem w poniedziałek zainstalować UNB. Ściągnąłem najnowszą paczkę 1.6.1 ze strony, zainstalowałem i... XML nie zawiera danych. Paczka 1.6 działa dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...