InIrudeBwoy Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 mam pytanie takie samo jak temat wątku. jak mogę wyłączyć eth0? używam tylko wlan0, więc sieciówka jest mi zupełnie niepotrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Jeśli używasz GNOME, to Środowisko → Ustawienia systemowe → Sieć. Później wybierasz interesujące Cię urządzenie i naciskasz Modyfikuj. Tam odznacz opcję "Aktywuj urządzenie po uruchomieniu komputera". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Jeśli używasz GNOME, to Środowisko → Ustawienia systemowe → Sieć. Później wybierasz interesujące Cię urządzenie i naciskasz Modyfikuj. Tam odznacz opcję "Aktywuj urządzenie po uruchomieniu komputera". a jak nie używam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Użyj programu system-config-network. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 ok, dzięki ale udało mi sie znaleźć właśnie w system-config-network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 btw To gnomowe menu przekierowuje właśnie do programu system-config-network (to tak chyba dla KDE-owców:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi