pioszura Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 Witam Na początku powiem, że nie wiem jak nazwać to o co mi chodzi, więc postaram się opisać. Chodzi o te "kafle, przyciski", które tworzą się na pasku zadań po otwarciu okna czy aplikacji (po kliknięciu na któryś z nich otwiera się odpowiednie okno). Są one koloru szarego i problem polega na tym że chciałem zmienić ich kolor. Mam nadzieję że teraz każdy wie o co mi chodzi Proszę o odpowiedź, przeszukałem Centrum Strowania-> Wygląd i nic nie znalazłem. Może ktoś wie jak to zrobić. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Używam KDE 3.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 W konfiguracji Panelu KDE (kliknij prawym przyciskiem myszy na panelu), jest zakładka "Pasek Zadań", a w niej "Wygląd". Znajdziesz to także w Centrum Sterowania w Pulpit -> Pasek Zadań. W KDE 3.5 można tam ustawić trzy wersje wyglądu: Klasyczny, Elegancki oraz Do Przezroczystości. Czy podobnie jest w KDE 3.4 nie wiem, proponuję abyś sprawdził u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioszura Napisano Styczeń 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 W tym miejscu nie znalazłem możliwości zmiany koloru tego czegoś - mam możliwość zmiany kolorów przycisków, menu, itd. Możliwe że jestem ślepy, w takim przypadku proszę o podopowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 Te 3 wersje wyglądu są dostępne od wersji 3.5. Kolorów tam się chyba nie da zmieniać (przynajmniej nie znalazłem takiej opcji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi