m@rtinez Napisano Lipiec 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2004 Witam!! Problem mam następujący. Mam FC2 kciałem sobie wszystkie swoje konta mailowe w Evolution zrobić i za jego pomocą odbierać maile. Tak też zrobiłem (aby uniknąć niedomówień dodam że mam 1 konto na interii, 1 konto na wp i 1 w domenie "neostrada.pl"). Internet mam swonfigurowany (i działa) używam Modzilli strony się odpalają. Natomiast jak klikam odbierz wiadomość to nie moge wyskakuje "Authorisation FAilED". Cóż może być źle?? prosze o pomoc Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2004 A zaznaczyles opcje "Serwer wymaga uwierzytelniania" ? A jesli chodzi o domene neostrada.pl to upewnij sie ze masz wpisane w nazwie uzytkownika np. '[email protected]' a nie 'costam'... posprawdzaj tez serwery jesli chodzi o neostrade (poczta.neostrada.pl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Lipiec 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2004 Witam ponownie!! Dzięki za pomoc faktycznie miałem użytkownika zapisanego jako "cośtam" a nie "coś[email protected]" Poza tym dałem połączenie SSL, a ono jest nieobsługiwane. Jeszcze raz THX i pozdruffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonsio Napisano Październik 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2005 Nawiazujac do tematu problemow z poczta prosze o porade: Nie potrafie znalezc miejsca do wpisania hasla, ktore mam do poczty na onecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi