Merlin Napisano Styczeń 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2006 podajcie jak zainstalowac Sagema f 800 pod FC4 jajko 2.6.11 nie mam czasu szukac soki jakos sie odwdziecze za dobrego linka P.S Wiem jestem najgorzyszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2006 d*pa tam... wpisz se w Szukaj słowo "neos" ... wciagu ostatniech 2ch tygodni ja sam podałem 2 pełne przepisy... inni tez... jak nie masz czasu uzyc Szukaj to nie masz czasu korzystac z linuksa, instalowac neostrady, nie masz też czasu zyć ... przykre //edit: no nie, jak zobaczyłem to -> P.S Wiem jestem najgorzyszy:) to specjalnie "popsułem" linki byś sam musiał się pofatygować <OLABOGA> i znalezc przycisk szukaj na tej stronie. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2006 kurde, chopie teraz to nikt przy zrwoych zmyslach nie bedzie odpowiadac na twoje pytania tutaj masz linka http://remi.collet.free.fr/index.php?q=eagle (tylko sie nie podniec, w koncu z linkiem mozna cos zrobic) teraz w konsoli klepiesz uname -r i spisz sobie co ci wyskoczy. teraz z linka podpasuj kernel module i do tego sciagnij odpowiedni pakiet pm eagle-usb PS Wnosze o stworzenie topiku opisujacego kilka sposob instalacji modemu oraz automatyczne blokowanie nowych tematow ze slowami sagem neostrada instalacj* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Styczeń 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 dzieki wileki w tedy na serio nie mialem na to czasu byla to kryzysowa syt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi