PlayBoy Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 Witam. Zainstalowałem Fedora Core 3. Przy instlacji wybrałem aby zainstalował xmms. Niestety nigdzie go nie ma. Ściągnąłem z ich strony, zainstalowałem, ale nadal nie ma A jak odpale ten rpm jeszcze raz to już wyskakuje że jest zainstalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 odpal terminal i wpisz xmms, jak się odpali to skonfiguruj sobie ikonkę na pasku zadań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 W menu KDE masz go jako Odtwarzacz dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 W menu KDE masz go jako Odtwarzacz dźwięku. Faktycznie zapomniałem w Gnomie jest tak samo, co ten fluxbox robi z usera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlayBoy Napisano Styczeń 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 Hmm no właśnie w tym problem że w menu multimedii go nie ma. Z konsoli odpala się normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 No to Edytorem menu dodaj odpowiedni skrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 Najpierw sprawdz gdzie jest twój xmms poleceniem; whereis xmms . Powinien byc w /usr/bin/xmms i taki skrót na pulpicie utwórz ale nakjpierw sprawdz sciezke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2006 Nie wiem czy tak jest wszędzie ale je nie musiałem wpisywać całej ścieżki. Wystarczyło samo polecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 Prawym na pasek ikon, dodaj do panelu, własny aktywator. W polu polecenie wystarczy samo xmms. PS tyle w gnomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 Jak masz KDE, to w Centrum Sterowania jest coś takiego jak Edytor Menu, czy coś w ten klimat. Tam możesz sobie dodawać i odejmować różne pierdoły Możesz też kilknąć prawym na K, czy menu i tak będzie chyba coś jak dodaj ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi