horror Napisano Styczeń 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 [root@jacek windows2]# sh armyops250linux.run Verifying archive integrity... All good. Uncompressing America's Army for GNU/Linux 2.5.0........Extraction failed. Signal caught, cleaning up Strona gry : www.americasarmy.com i pytanie... brak miejsca czy uszkodzony plik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 df -h Pokaże Ci ile masz miejsca na dyskach i pewnie będziesz wiedział. Może coś z plikiem jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 Sprawdz czy nie podaje tam nigdzie oficjalnie sum kontrolnych wtedy mialbys pewnosc czy z plikiem jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horror Napisano Styczeń 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 nic nie pomoglo co jest potrzebne zeby (_wogle_ → w ogóle) ORT gry (Stworzone dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT) chodzily? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Grudzień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2007 Kiedyś AA odpalałem przez Wine, troszkę grałem, ale potem jakoś wywalało mnie, możesz spróbować przez wine albo inny emulator. A ten plik który posiadasz, z tego co pamiętam odpalałem ./armyops250linux.run, poza tym to jest baaardzo stara wersja. I nie odpowiedziałeś na pytanie jak z miejscem na dysku:) [edit] o nie, dopiero zobaczyłem, że dwuletni temat jakimś cudem odkopałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi