serkamil Napisano Styczeń 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2006 Witam wszystkich grupowiczów Jestem świerzo upieczonym urzytkownikiem Fedory ( choś może nie takim świerzo ) ale zaliczam się do tych mniej zaawansowanych ... chciał bym was prosić o pomoc Podczas otwierania jakiegoś linku ( byle gdzie ... np. w Kontact ) zawiesza mi się proces kfmclient ... może nie zawiesza ale robi totalne spustoszenie ... czyli bardzo szybko uruchamia się i kończy swoje działanie ... więc zabisie tego procesu jest prawie nie możliwe ... ... przypuszczam że gdzieś musiałem popsuć link do domyślnej przeglądarki ... ale gdzie ... był bym wdzięczny gdyby ktoś powiedział mi jak to można rozwiązać lub naprowadził na rozwiązanie tego problemu ... pozdrawiam [edit] w "censtrum sterowania kde-->skłądniki kde-->wybór komponentów-->przeglądarka www->w następującej przeglądarce" miałem "kfmclient" zamiast "kfmclient openURL %u text/html". ( znalazłem gdzieś w necie ) teraz już się nie zawiesza system ( a dokładniej ten proces ) ale żadna przeglądarka się nie otwiera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi