aphex Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Witam wszystkich specow !!! Mam pytanie jak mozna w FC4 zamontowac plik ISO tak aby byl rozpoznawalny jako CD mam duzo filmow DVD w obrazach ISO w Windows bylo dosyc prosto jakis prostu virtualcd i ogladalem filma a tu troszke zdebialem moze ktos mi odsunac jakas wskazowke dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 dzisiaj mam zly dzien i podpowiem ci tyleze opcja SZUKAJ na forum dziala wpisz ISO albo iso9660 i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 mount -o loop /sciezka/do/iso/plik.iso /sciezka/do/montowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aphex Napisano Styczeń 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 no fajnie a jak to odmontowac sprawdzilem na jednym filmie wprowadzilem ta sama komende do innego pliku ale jak chce obejzec to nadal ten pierwszy film mi sie wlancza dzieki za cierpliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Odmontowanie: umount /punkt/montowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi