mike1221 Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Witam, problem jest taki, że wrzucam sobie CD z FC4, elegancko mi bootuje, tylko później nie odpala się anaconda. Coś tam z wykrywaniem grafiki. Więc pytam jaką komendą moge odpalic anakonde w jakim trybie graficznym uniwersalnym żeby zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Coś tam z wykrywaniem grafiki. A może byś tak z łaski swojej napisał, co dokładnie wypisuje? Sumy kontrolne ściągniętego obrazu sprawdziłeś? Mediachecka przeszły płytki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1221 Napisano Styczeń 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 coś z wykrywaniem karty graficznej jest nie tak, nic nie wypisuje wyrzuca mi same białe okno i kursor, którym moge sobie pomachać. Jak Ubuntu zainstalowałem to też było tak, tyle że po zalogowaniu jak już Gnome startowało, także potrzebuje jakąś komende na tryb graficzny, w którym mi to na pewno odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Jak masz kliknąć na enter przy boot:, to wpisz tam linux text i tak instaluj. Zresztą było na forum. (Bo jak zakładam masz grafe na pcie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1221 Napisano Styczeń 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 no mam taką grafe, dokładniej GF6200, dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukzaw Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 Ja podobny problem mam tylko że nie posiadam takiej dobrej karty. W każdym razie zainstalowałem FC4 w trybie tekstowym ale teraz podczas uruchamiania systemu wyskakuje biały ekran z czarną ramką. I nie wiem co zrobic. Jesli uda Ci się rozwiązać ten problem daj znac na tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluczyk52 Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 Kurna ja mysle ze jest to problem kart z serii 6 nVidii. Tydzień wcześniej miałem jeszcze GeForca 5900XT i działało normalnie. Zadnego białego ekranu z samym kursorem. Teraz mam 6800 i po załadowaniu paru modułów, wyświetleniu ze mam mam GeForca 6800, Monitor samsunga myszke 3 przyciskową. Pojawia sie biały ekran. ma ktoś jakis pomysł??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Luty 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2006 Czesc Ja mialem cos podobnego z tym, ze pracuje na Radeonie X600 i do tego mam podlaczona Belinee przez DVI-D a jak zmienilem na zwykle D-SUB to poszlo ale tylko do momentu jak sie chcielm zalogowac... pozniej cos sie zwieszalo ( w roznych momentach) -jakby pamieci bylo za malo albo co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2006 ma ktoś jakis pomysł??? Sprawdzić logi X-Servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi