MitS Napisano Styczeń 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 Witam Na samym początku pytanie ... instalował ktoś HL2 pod linuksem ??? Właśnie mam Half- Life 2 i chcem go zainstalować pod cedegą ale nie daje rady bo gdy włacza się instalator to wyskakuje komunikat iż gra jest przeznaczona dla systemów z rodziny NT a w cededze podawałem opcje że ma to być pod WinXP Ma ktoś jakąś wskazówke jak zainstalować Half-Life 2 pod cedegą ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Styczeń 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 http://cedegawiki.sweetleafstudios.com/wik...iki/Half_Life_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Styczeń 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 Ok już z tym se poradziłem. Dzieki Ale mam kolejny problem ... trzeba wymienić płytę CD :] no i gdy próbuje zrobić standardowe umount to wyświetla się: umount: /media/cdrecorder: device is busy umount: /media/cdrecorder: device is busy eject: unmount of `/media/cdrecorder' failed jak teraz wysunąć napęd ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Styczeń 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 Napisałem rozwiązanie w drugim, założonym przez ciebie temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi