Disaster Kid Napisano Styczeń 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 Witam, W naszej domowej sieci mamy kilka kompów podlaczonych do routera, ktory net bierze z neostrady 512. Pod windowsem mialem transfer okolo 80kB/s a teraz jest mniej niz 10 (na fedorze). Jest to meczace poniewaz strony sie dlugo laduja i yum dlugo pobiera. Ip mam taki jak pod windowsem, wszystko jest tak samo ustawione ale transfer pod linuxem jest duzo wolniejszy. W czym tkwi problem? Dodam, ze nikt nic nie sciaga a pod windowsem dalej mam dobry transfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 Pod windowsem mialem transfer okolo 80kB/s a teraz jest mniej niz 10 (na fedorze). Niemożliwe przecież na neo+ 512 max transfer to 64kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Disaster Kid Napisano Styczeń 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 No niby tak, ale neo sie zawsze laczy z wieksza predkoscia i mam srednio 78 dkladnie. Net juz chodzi szybciej. Co zrobilem? Nie wiem, ale chodzi szybciej. Topic do wywalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Programy nie sciagaja Ci z predkoscia wieksza od tych 64kB/s. Jest to na pewno taki start a pozniej transfer zapewne maleje do rzeczywistej wielkosci. Jest to zwiazane z tym ze plik jest juz pobierany jeszcze zanim znajdziesz mu lokacje na dysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Disaster Kid Napisano Styczeń 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Własnie nie, ale po co to rozwijac, niech ktos kupi sobie neo i sam sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi