InIrudeBwoy Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 http://www.zegeniestudios.net/ldc/ ciekawe czy ktoś dostanie Fedore? dla mnie odpowiedni system wg. tego to Suse :/ jak bede sie nudzil to moze odpale sobie live cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Fedora Debian SuSE Foresight Linux Ubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Coś podobnego jest też po polsku http://jakilinux.org/jaki-linux/quiz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Suse Fedora Coś podobnego jest też po polsku http://jakilinux.org/jaki-linux/quiz/ 1. Debian GNU/Linux 2. Slackware Linux 3. FreeBSD 4. Gentoo Linux 5. OpenBSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Coś podobnego jest też po polsku http://jakilinux.org/jaki-linux/quiz/ wg. tej wersji systemy dla mnie: 1. Aurox Linux 2. Mandrakelinux 3. Ubuntu Linux 4. SUSE Linux 5. Debian GNU/Linux wersja po angielsku też mi zalecała ubuntu, suse i mandrake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 1. Debian GNU/Linux 2. Slackware Linux 3. FreeBSD 4. Gentoo Linux 5. OpenBSD Też mam bardzo podobnie A w tej wersji english wyskoczyła mi Mandriva Fedora na końcu, a Debian przed ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 1. Debian GNU/Linux 2. SUSE Linux 3. Aurox Linux 4. Slackware Linux 5. Ubuntu Linux Jestem w szoku Czyżby czas na zmianę distro Dziwne wyniki generują quizy Wersja english: SUSE, Debian, Ubuntu, Fedora, Foresight Linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 linux distribution tester- suSE MEPIS debian Kubuntu Mandriva Xandros Linspire jakisystemm.org Debian GNU/Linux 2. Mandrakelinux 3. Ubuntu Linux 4. SUSE Linux 5. Fedora Core czyzby zmiana distro? nie, dzieki- jak dziala to po co tykac? zostaje przy fedorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 english: 1.Suse 2.Debian 3.Kubuntu 4.Ubuntu a później Mandriva i Fedora.... a w Polskiej.... 1.Gentoo 2.Slackware 3.Debian 4.Suse 5.Ubuntu buahaha;) pytania sa lekko tendencyjne.... i skok między odpowiedziami zbyt duzy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Polski test: 1. Debian GNU/Linux 2. Ubuntu Linux 3. Mandrakelinux 4. SUSE Linux 5. Fedora Core Angielski: 1. Fedora 2. Ubutu 3. Debian 4. SuSE Chciałem także rozwiązać po norwesku ale system zwariował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Kubuntu Suse Ubuntu Debian Mandriva Fedora Slackware Gentoo Fuj, ten test jest do D. Pogrubiłem to, czego byłbym skłonny używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 cośik mi się zdaję że to reklamówka Novella. Suse dobry na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Angielski: 1. SuSE 2. Debian 3. Kubuntu 4. Mandriva Polski: 1. Ubuntu Linux 2. Debian GNU/Linux 3. SUSE Linux 4. FreeBSD 5. Aurox Linux Co ciekawe niedawno ściągnąłem i nagrałem płytkę z Kubuntu i zamierzam sobie zainstalować to distro (jak będzie trochę czasu, a ferie już blisko :] ). Mandrivy na pewno nie zainstaluję. Jakoś dziwnie mi działała (to chyba przez to że to był mój pierwszy system tego typu) ale nawet dobrze wyglądała (do dziś używam KDE). Fedorę zainstalowałem zaraz po premierze (FC4 - niecały miesiąc po instalacji Mandrivy). Nawet nie było większych problemów. Jak na razie chodzi już ponad pół roku bez reinstalki z czego jestem dumny. W święta próbowałem Gentoo ale tak trochę brakło czasu na konfigurację (sama instalacja się udała - ze stage1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Angielska : 1)SuSe 2)MEPIS 3)Kubuntu 4)Debian 5)Ubuntu Szczerze przyznam, że dziwnym to jest Praktycznie nie miałem z tymi systemami styczności. Jakilinux : 1. Gentoo Linux 2. Debian GNU/Linux 3. PLD Linux 4. Slackware Linux 5. FreeBSD To chyba sedno sprawy Ogólnie pierwsze 3 znam, Debiana przelotnie, ale już niedługo. Do Slacka i Free się przymierzam No zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 SUSE Mandriva MEPIS Fedora Jakilinux: 1. SUSE Linux 2. Aurox Linux 3. Debian GNU/Linux 4. Slackware Linux 5. Ubuntu Linux Miałbym większy dysk to bym te dystrybucje przetestował a tak lipa Jestem zmuszony zostać narazie przy Fedorze. Jakoś mnie to nie smuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi