dextroyer Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Witam, na poczatku kaffeine nie odtwarzalo rmvb to dalem mu sciezke do kodekow z pod real playera 8 i 9 no i odtwarzal pliki. O dziwo kodeki z pod 10gold nie radzily sobie z tym formatem pod kafeine a w realu chodzilo. Problem tkwi w tym ze kafeine nie chce dodac tekstu do rmvb. Help Wiem powinno byc w Multimediach ale dzisiaj jest 13 i nic mi nie wychodzi jak bym chcial sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Styczeń 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 A do czego ci kodeki spod Reala ?? Przeciez kaffeine moze odczytywac formaty Real. Jakiego silnika uzywasz do kaffeine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dextroyer Napisano Styczeń 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2006 Xine jest silnikiem a bez tych kodekow (_wogole_ → w ogóle) ORT nie chodzilo rmvb inne pliki chodza bez problemow pomoze mi ktos ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi