bisz Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 uzywalem niegdys fedorę 4 ale po pewnym bledize tymczasowo przenioslem sie na mandrive 2006 gdzie takowego bledu nie spotkalem, a mianowicie, instalowany byl xmms z rpmow, raz sie pojawil, raz zagral, chce odpalic go drugi raz i mam komunikat :naruszenie ochrony pamięci, hm, sytuacja sie powtorzyl nawet zaraz po gruntownym przeinstalowaniu systemu, gdize moze byc przyczyna ? na mandrivie wszystko mi sie kompiluje jak nalezy wiec raczej to nie pamięć wali, zatem co ? moze jakas bledna plytka instalacyjna i cos z bledami sie poinstalowalo choc nie chce mi sie w to wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Na przyszłość to używaj przycisku szukaj.... http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=4093 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Gruntowny upgrade sysa zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi