przybysh Napisano Styczeń 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 (edytowane) Dotychczas nie natrafilem na sterowniki do tego urządzenia... Ale w necie znalazłem następujące rozwiązanie dla drukowania.... LEXMARK Jeśli zadziała to dam znać Ach i jeszcze znalazłem kawałek o drukowaniu poprzez WINE ale to spróbuje jak zawiedzie pierwszy problem.... a może już ktoś znalazł inny sposób na drukowanie an tym urządzeniu??? no i działa tylko że pod Ubuntu.... no ale i pod Fedorka powinien zadziałać.... poza alienowaniem, którego nie trzeba robić pod FC bo oparta jest na rpm;) a tu link jak to zrobićx1170 drukuje pozdrawiam:) a no i dajcie znać czy u was zadziałało:) pozdrawiam:D Edytowane Luty 2, 2006 przez przybysh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurpaw Napisano Luty 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Ja mam x1250 i tez mi dziala drukowanie (blizniacze modele). 1.A powiedz mi jak skanujesz ? bo jeszcze nie myslalem o tym problemie. ------------------------------------------------------------------------------- lekki offtopic (nie pisze na PW bo moze ktos tez zainteresowany): 2. jak u Ciebie z uzupelnianiem. ja kupilem http://allegro.pl/item161950214_lexmark_16...50ml_klips.html dopelnilem i drukuje spoczko PROBLEM jest taki ze jak postoi drukarka kilkanascie godzin to ma zapchane dysze, i musze wyciagac naboj przecierac tym plynem do udrazniania, i dopiero wtedy drukuje, tylko wiadomo zero przyjemnosci z takie drukowania. Kontaktowalem sie ze sprzedawca sugerowal ze lexmarki maja to do siebie ze (prawie) zawsze robia sie zlogi tuszu w naboju i taki efekt. Tylko ze nie chce mi sie w to wierzyc, strasznie tani ma ten tusz, jak sie przyjzalem to w sklepach internetowych jest dwa razy droze, chcialbym wierzyc ze moze wina tuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi