K_Radek Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 Prosze mnie tylko nie zlinczowac za moje pytanie ale wydaje mi sie ze przewalilem juz calego XFCE i nigdzie nie moge zlokalizowac ustawien myszy. Problem polega na tym ze zaraz po zainstalowaniu xfce pod prawym przyciskiem myszy bylo menu a teraz po nacisnieciu go nie ma zadnej reakcji. Czy ktos moze mi "pokazac palcem" gdzie to skie ustawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 Wydaje mi się że chodzi Ci nie o ustawienia myszy tylko o menu settings. Znajdziesz bez problemu w ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Radek Napisano Styczeń 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 Przeszuklalem i nadal nic. Wiem ze jestem zerem w tej sprawie (linux) wiec jak bys mogl to byl bym wdzieczny za podanie nazwy pod jaka to jest ( o ile oczywiscie wiesz) bo juz mnie $& strzela ze nie moge tego znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Styczeń 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2006 Wiesz co na dole na pasku zadań masz taką ikonkę jak klucz z młotkiem. Klikasz sobie na nią, wchodzisz w ustawienia pulpitu "Desktiop Settings" i odznaczasz "pokazuj menu pulpitu", klikasz jeszcze edytuj i tam sobie zaznaczasz co chcesz żeby w tym menu było. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Radek Napisano Styczeń 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Widzisz, i w tym problem ze mam dokladnie tak ustawione jak napisales i to nadal nie dziala po uruchomieniu. Nie odpala mi pod PPM menu, nie mam tapety itp Aby zaczelo to dzialac to musze odpalic xfdesktop w terminalu. Jak bys wiedzial to bede wdzieczny za info gdzie wpisac xfdesktop aby odpalal sie przy starcie systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi