tomis Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 Witam Mam taki problem, chciałem sobie zainstalować icewm, no i z yum-a nie ma, yumex - nie może zaimportować jakiegoś klucza, więc ściągłem sobie rpm-a pod fedorkę i zainstalowałem. Tym nie mniej przy logowaniu wybierając menadżera okien (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie widzi icewm i nie wiem jak to ugryźć żeby go odpalić. Bardzo proszę o poradę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 a to How to make IceWM my default window manager? czytałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 lepiej uzyc jakiegos programu do zmiany menadzera okien switchdesk xwmconfig ten pierwszy jest chyba standardowo w FC, z tego drugiego korzystam ja na KateOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 Poszukaj w tym samym dziale, w którym pisałeś tego posta, bo już takie pytania były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi