meff Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 udało się komuś zainstalować asterisk@home na fedora core4? odpaliłem skrypt do instalacji po rozpakowaniu archiwum ale pomimo tego że yum pobrał sobie wszystko co potrzebował to skrypt instalacyjny wyrzuca mi setki błędów z brakującymi katalogami itd oryginalnie przewidziane jest to dla cent OS ale na fedora core powinno sobie przecież też poradzić bez większych problemów czy się mylę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 Nie koniecznie powinno. Różne dstrybucje mają różne układy katalogów i plików konfiguracyjnych. Także mogą się różnić nazwami pakietów, więc nie koniecznie powinno, aczkolwiek może itd. itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meff Napisano Styczeń 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 pakietów akurat mu nie brakuje tylko kilku katalogów ale może pokusić się o porównanie FC4 z centOS i odpowiednio zmodyfikować skrypty... pozostaje mi tylko poszukać info na temat róznicy między fc a centos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi