!Ci Napisano Styczeń 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2006 Chce odtworzyc sobie pewien filmik z google video ---> np. TEN. Genialna reklama Mastercard Z tego co widze to jest to przygotowane we flashu. Obraz dziala problem jest z dzwiekiem - tzn. jego brak. Any ideas?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Styczeń 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2006 SOA #1: Dziwne, u mnie działa Może masz coś powyciszane, pod tym filmem też jest regulacja głośności, albo jakiś inny program blokuje kartę dźwiękową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2006 Powiem szczerze ze w pewnym momencie to olalem i nic nie zmienialem juz. Sprobowalem pozniej tak na probe i dziala... To sie nazywa zlosliwosc rzeczy martwych.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2006 Włącz ten filmik a potem z odtwarzacz jakiego używasz jakąś muzykę, powinno się pojawić dlaczego tak się dzieje. Ja używam rhythmboksa i się pojawia "adapter alsa zajęty" tylko że mi to nie przeszkadza bo filmów na kompie nie odtwarzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi