Adam Napisano Styczeń 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 Czym przekonwertować pliki w frmacie .wma do .waw ? Chcę nagrać płytę audio z kilku plików w róźnych formatach. Zaistalowalem yum'em Sound Converter z wszytkimi zależnosciami. Program dziala normalnie, niby konwertuje mi te pliki, ale nigdzie ich nie widzę, a próbowalem wszytkich opcji w programie. Nie wiem o co dalej chodzi, może ktos spotkał sie z podobnym problemem ? (KDE 3.5, SoundConverter 0.8.0 - wg. repo :0.8.2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Styczeń 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 Poszukaj opcji gdzie zapisują się pliki wyjściowe. Pewnie do jakiegoś innego katalogu. Tak samo masz w Grip'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Styczeń 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 Testowalem wszytkie te opcje , zapisywalem przekonwertowane pliki do tego samego katalogu , tworzylem nowe, inne - i wszedzie jest niestety pusto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi