bisz Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 szukam jakiegos prostego w obsłudze programu do rysowania wykresów z jakimis opcjami skalowania itd cos mozecie polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 ja takich programów nie używałem, ale skoro nie ma odpowiedzi to masz tu link, może coś się tobie wybierzesz http://gnomefiles.org/subcategory.php?sub_cat_id=109 PS: nie wszystkie są na yumie PS2: a może nawet mniejszość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 ale o jakie wykresy ci chodzi? Matematyczne → geometria czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bisz Napisano Styczeń 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 generalnei zalezy mi na dwuwymiarowych , jak ma brzydko rysowac 2i 3 wymiarowe to juz wole zeby porzadnie robil same 2wymiarowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Jesli zalezy Ci na czyms naprawde konkretnym to Matlab poradzi sobie z 2 i 3 wymiarowymi. Jest to ogolnie produkt komercyjny choc moze jest jakas wersja studencka. Bardzo czesto tego typu programy sa udostepniane na takich zasadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bisz Napisano Styczeń 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 matlaba to akurat mam ale nie odpowiadaja mi jego 2wymiarowe wykresy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Mi zazwyczaj do wszystkiego wystarcza gnuplot. Bardzo fajny jest tez programik supermongo. Tam mozna miec kazdy element wykresu pod kontrola i te wykresy moga byc naprawde efektowne. Niestety jest to programik komercyjny i nie wiem jak mozna go zdobyc. Ja korzystam z niego na uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi