mobo Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Powiedzcie mi jak powiększyć wyświetlanie czcionek na www bo niby jest opcja ze się ustawia wielkość czcionek w pikselach ale ta cholerna przeglądarka na to nie reaguje . A ponoć taka super jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Styczeń 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 a zaznaczyles po zmianie uzywanie czcionki uzytkownika czy produkujesz sie tak dla samego faktu? ze nie wspomne o kombinacji ctrl + ktora tez dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobo Napisano Styczeń 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2006 Oczywiście że zaznaczyłem nie rób ze mnie głópca Na kombinacje klawiszy rzeczywiście reaguje to czemu w menu nie reaguje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 Ustaw sobie minimalny rozmiar czcionki dla każdego kodowania oddzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi