skrok Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Po zmianie z Gnome na KDE zmienił mi się język i nie mogę przywrócić polskiego. Co zrobić? Mam FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 zainstaluj paczke: kde-i18n-Polish i wszystko powinno działać po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Może w Control Center spróbuj zagrzebać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrok Napisano Styczeń 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Jak zainstaluję paczkę to tylko dopisze mi do katalogów czy je zamieni (mówię o usr ) Jak instaluję to pojawia się to [root@chello084010121017 ixo]# rpm -i kde-i18n-Polish-3.4.0-1.noarch.rpm ostrzeżenie: kde-i18n-Polish-3.4.0-1.noarch.rpm: Nagłówek Sygnatura V3 DSA: NOKE Y, key ID 4f2a6fd2 O już po instalacji pomogło Dzięki wielkie Spyro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi