shymon_ Napisano Styczeń 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2006 jak zrobic polskie czcionki w amule:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andri Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 zainstaluj najnowsza wersje i bedzie ok (chyba 2.1. cos tam) ...tyle ze u mnie na fc4 akurat ta wersja sie wywala czasem dlatego mam poprzednia i jakos zyje z tymi niektorymi niepolskimi znakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2006 Ja mam podobny problem w aMule i w xmmsie zamiast "ł" mam "))". Wszyskie literki sa ok po za "ł". Od cczego to zalezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Luty 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2006 Z tego co wiem problem jest z GTK w wersji 1.x. Z nowym GTK (2.x) już nie ma takich problemów. Amule ma nowszą wersję, a zamiast xmms możesz zainstlowac jakiś jego odpowiednik np. beep media player lub audacious. Funkcje są te same ale lepiej wygląda i nie ma problemów z ł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi