bogumil_d Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 Witam Spotkała mnie najdziwniejsza rzecz jaka mogla mi przyjsc do glowy podczas instalacji FC4. Niedawno kupilem Asusa A3h 5012 na chisecie Intel 915GM i oczywiscie postanowilem ruszyc go na Linuksie. Z racji ze troche bawilem sie nim na poprzedznim komputerze stacjonarnym postanowilem wybrac FC 4. Szybko jednak moj zapał opadl gdy podczas instalcji wyswietlalo sie wiele niezrozumialego tekstu ( az tak dobry nie jestem ) a co gorsza tekst ( chyba ten najwazniejszy mowiacy o jakims bledzie ) szybko znikal i pojawial sie kolejny tak wiec nie mozna bylo tego spisac. Z reguly jestem bardzo zawziety wiec postanowilem poszperac w necie. No i i znalazlem... http://ksteffer.blogspot.com/2005/08/fedor...on-my-asus.html Gosc mial podobny problem co ja, a rozwiazanie okazalo sie banalne a brzmi ono KEVIN Az tak zaawansowany w (_linuxie_ → Linuksie) ORT nie jestem, mozna by powiedziec ze raczkuje ( mozliwe ze dla znawcow "komenda" ta bylaby oczywista ) ale mnie to bardzo zdziwilo. Pisze wiec tak na przyszlosc, gdyby ktos mial problem z tym chipsetem. Pozdrawiam bogumil_d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi