bisz Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 mikrofon mi w systemie dziala, slysze siebie w glosnikach, na skypie slysze ludzi ale oni mnie :[ co robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 1. Sprawdz w mikserze systemowym czy masz przelacznik nagrywanie wlaczony dla mikrofonu. 2. Zacznij ze soba rozmawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus75 Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Nie wiem jak to jest ale po przejsciu na iptanifon nie mam podobnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostin_powell Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 mam podobny problem z kartą dzwiękową SB Live 5.1 (emu10k1 ) w alsie mam raczej wszystko dobrze ustawione, mic i line są włączone. Mikrofon na pewno działa sprawdzałem na innym komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi