krzysio_w Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 Zainstalowałem gDesklets. Podczas instalowania niektórych "Displays and Sensors" wywala mi błąd. Tak się dzieje między innymi podczas instalacji "News Grab-a". Oto co mam napisane: No Control could be found for interface INewsGrab:48m60psf7xjr2nbbkjcdewmsa /home/krzysio/.gdesklets/Displays/NewsGrab/NewsGrab.display This means that a functionality won't be available during execution! 1 news = get_control('INewsGrab:48m60psf7xjr2nbbkjcdewmsa') Nie potrafię tego zrobić. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Luty 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2006 Zobacz czy ten desklet nie ma czegoś "wymaganego" do instalacji - jakiejś paczki czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio_w Napisano Luty 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2006 Załączam zrzut ekranu. Może teraz będzie ktoś wiedział jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Luty 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Ten desklet chyba jest ok. Ja właśnie odpaliłem u siebie i działa w porządku. Głupiał mi tylko na niektórych stronach - ale jak dodałem wiadomości z oneta to działa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi