Other Napisano Luty 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Na Twoim miejscu zaczął bym używać Totem'a - łatwy, mile wygląðający program, odtworzy wszystkie formaty (dvd,divx,wmv,avi,mpg,vcd itp =]) a i problemu z nim nei ma, warto sprawdzić =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Na Twoim miejscu zaczął bym używać Totem'a - łatwy, mile wygląðający program, odtworzy wszystkie formaty (dvd,divx,wmv,avi,mpg,vcd itp =]) a i problemu z nim nei ma, warto sprawdzić =] Warto dodać, że powinno się zainstalować totem-xine aby to wszystko osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Luty 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 rzeczywiście jako su- dałem yum remove mplayer* a potem komendą yum install mplay* zainstalowałem i działa ponieważ kodeki i czcionkę już miałem to wszystko mi działa , nawet ogonki Dzieki wszystkim Ps nie wiem tylko nadal czemu ignorowane przez yuma są dopisane repozytoria np kadu, greysector,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny404 Napisano Luty 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2006 ja mam jeszcze jedno pytanie do mplayera zainstalowałem go yum'em ale niestety nie odtwarza polskich napisów są do wyboru różne języki ale poslskiego w preferencjach do ustawienia nie ma. Co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 Ano, pewnie czegos nie zainstalowales... zamiast szukac czego Ci moze brakowac (choc to w zasadzie prosta zagadka...) wykonaj 2 magiczne kroki [2K] Krok 1 yum remove mplay* Krok 2 yum install mplay* i powiedz ze nadal nie dziala... ([2K] zadzialaja pod warunkiem ze w calym systemie tylko mplayer ma problemy z polskimi znaczkami, bo jesli masz skaszaniona konfiguracje Gnome/KDE to juz zupelnie inna bajka...) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi