losioman Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 zainstalowalem karte tv pod fedora wszystko jest ok. tvtime`a uzywam do ogladania, jest super. Ale przypomnialem sobie dzisiaj ze ta karte ma też radio i moje pytanie w jaki sposób je słuchac? Jaki programik bo raczej konfiguracje mam dobra ustawialem parametr radio=1 w module bttv. Pozdr z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 Myśle, że przyda ci się (jeśli masz KDE) programik KRadio Nie mam karty radiowej, wiec nie moge ci na jego temat dać adnej opinii. Nie wiem też czy obsłuży karte radiową z zintergrowana z telewizyjna, ale warto spróbować, myśle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 to jest też niezłe: gnomeradio Poza tym google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losioman Napisano Luty 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 DZIKOWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chuck Napisano Styczeń 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2007 nie bede tworzyl nowego tematu ... Wiec tak: sciagnalem kradio i bralem "./configure" i udalo sie to pomyslnie: [Good - your configure finished. Start make now natomiast jak potem wzialem "make" wyskoczylo : [root@localhost kradio-snapshot-2006-11-12-r497]# make WARNING: use unsermake instead of make or use a wrapper script, e.g. makeobj!!! /usr/src/unsermake/unsermake all make: /usr/src/unsermake/unsermake: Polecenie nie znalezione make: *** [all] Blad 127/ .. juz nie wiem co robic, pomozcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi