murcin Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 włanczam sobie mplayera, ładuje film i wyskakuje mi okienko : "alsa control: unable to find simple control PCM,0" próbowałem zmienić mixer chanel na każdy jaki tam mam ale za każdym razem wyskakuje to samo, że nie może czegoś znaleść. może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ? Jak zmienie mu żeby działał na OSS to ok ale działa mi tylko 2 głośniki, jak dam na ALSE to słychać wszystkie ale skacze dźwięk i wyskakuje właśnie to co pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablik Napisano Lipiec 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2007 włanczam sobie mplayera, ładuje film i wyskakuje mi okienko : "alsa control: unable to find simple control PCM,0" próbowałem zmienić mixer chanel na każdy jaki tam mam ale za każdym razem wyskakuje to samo, że nie może czegoś znaleść. może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ? Jak zmienie mu żeby działał na OSS to ok ale działa mi tylko 2 głośniki, jak dam na ALSE to słychać wszystkie ale skacze dźwięk i wyskakuje właśnie to co pisałem. czołem mam ten sam błąd przy odpalaniu mplayera, zauważyłem że jak włączę mixer softwarowy to jest oki, ktoś może mi pomóc? Pablik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi