grzegorzkwk Napisano Lipiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2004 Jak uruchomić PLD live ,dołączoną do ostatniego numeru Linux plus? Płyta botuje się z CD,ładuje swe oprogramowanie ,a przy wpisywaniu nazwy użytkownika wyskakuje okienko o niemożności wystartowania w danej rozdzielczości czy coś podobnego.Moja karta-riva TNT 2.Może mi ktoś pomóc? Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Lipiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2004 Sądzę, że może jakieś informacje znajdziesz na stronie dotyczącej PLD: http://www.pld.org.pl/ Tutaj raczej rozmawaiamy o Fedorze, ale kto wie może ktoś Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Lipiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2004 Miałem Live minicd a tam było dostępnych kilka środowis graficznych (xfce, fluxbox). Teraz już nie pamiętam jak się uruchamiało, ale przy wciśnięciu F2 po starcie była dostępna pomoc. Tam była opisana komenda, która trzeba wpisać żeby żądane środowisko X wystartowało. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkwk Napisano Lipiec 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2004 dzięki,sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi