Merlin Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 (edytowane) 1. Historia Linuksai projektu Fedora Core. zajęte 2. Prezentacja Fedora Core 5. zajęte 3. Społeczność Linuksa w Polsce i na świecie. zajęte 4. Wolne oprogramowanie a wsparcie techniczne dla użytkownika. zajęte 5. Wspólpraca między podziałami ( inne dystrybucje i systemy operacyjne) - kompatybilność ze sprzętem Windows. 6. Obalanie mitów - środowiska graficzne w Linuksie 6a. Gnome 6b. KDE zajęte 7. FC jako wielozadaniowy system operacyjny. 8. Firmy wspierające Linuksa. zajęte 9. Bezpieczeństwo i projektowanie sieci. zajęte 10. Linux w wersji LIVE. 11. SE Linux - z czym to sie je? zajęte 12. U podstaw siła drzemie - konsola 13. Gdzie szukac pomocy? jeszcze jest pare wolnych Czerwone - zajęte Zielone - wolne Edytowane Luty 3, 2006 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 Pozwoliłem sobie wykolorować posta poprzednika, dzięki czemu będzie bardziej widoczny. Uważam, że podjęcie wykładów wymaga dyskusji, co jak, kto, po prostu od A do Z w detalach. Dlatego też (jeśli znajdę czas) zorganizuję jakieś miejsce do dyskusji na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 teoretycznie moge wziasc liveCD w sensie uzytkowania ale 1) Nie wiem czy mnie starsi puszcza 2) Limit neo mam na styk, takze sciaganie ISO to maly zonk. moge opisac knoppixa --- Merlin zalozyl liste mailingowa FCOD http://www.polsek.org.pl/pipermail/fcod/20...ary/thread.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Luty 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2006 2. U podstaw siła drzemie - konsola Zastanwaim się nad wzięciem tego tematu ... Jednak chcaiłbym wiedzieć czego oczekujecie po w/w temacie. O konsoli można mówić godzinami. Ile czasu jest poświęcone na omówienie konsoli i czy będzie jakis rzutnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi