Darnok Napisano Luty 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2006 Podczas instalacji sterow wyskoczyl mi nastepujuacy komunikat : [fglrx:firegl_stub_register] *ERROR* Unable to the open some already present DRM kernel module! FATAL: Error inserting fglrx (/lib/modules/2.6.11-1.1369_FC$/kernel/drivers/char/drm/fglrx.ko): Operation not permitted Co z tym dalej robic? POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 W jaki sposób instalujesz te stery i dlaczego na tak starym jajku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok Napisano Luty 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 rpm -i --force -> tak instaluje a jajka nie ruszalem tylko zainstalowalem Feodre 4 i takie mam jakie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Jak instalujesz z force to się nie dziw... Tego się nie powinno używać w zasadzie. Zainstaluj przez yuma, opisy na forum i w faq. a jajka nie ruszalem tylko zainstalowalem Feodre 4 i takie mam jakie mam. Najpierw zrób gruntowny upgrade systemu, a dopiero potem za stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi