Skocz do zawartości

Firefox I Czcionki I Ing

jack032

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas wyświetlania stron internetowych, czcinki i napisy sa wyświetlane chyba rozmiarem 8 albo 9 i są praktycznie nieczytelne. Musze każdą otwartą strone powiekszać ręcznie. Gdzie można zmienić romiar czcionki w fedorze 4, próbowałem w centrum sterowania, w opcjach firefoxa i niestety nic. Natomiast konqurier dział bez problemu.

I pytanie czy jakakolwiek przeglądarak działa z ING Bank Śląski Online?

Podczas wyświetlania stron internetowych, czcinki i napisy sa wyświetlane chyba rozmiarem 8 albo 9 i są praktycznie nieczytelne. Musze  każdą otwartą strone powiekszać ręcznie. Gdzie można zmienić romiar czcionki w fedorze 4, próbowałem w centrum sterowania, w opcjach firefoxa i niestety nic.

wystarczy chyba Ctrl+

Poza tym w opcjach FF można zmienić domyślną czcionkę

Natomiast konqurier dział bez problemu.

I pytanie czy jakakolwiek przeglądarak działa z ING Bank Śląski Online?

jeśli chodzi Ci o tą stronę to u mnie działa bez problemów

ctrl i + nie wystarczy bo ustawienia się resetują po każdym restarcie przeglądarki. W Edycja -> Preferencje -> Treść -> Zaawansowane od czcionek możesz ustawić minimalny rozmiar czcionki. Może to pomoże.

A co do strony banku to na forum mozillapl.org jest cały temat o bankach w Firefoksie. Na pewno znajdziesz coś co Cię zainteresuje.

ctrl i + nie wystarczy bo ustawienia się resetują po każdym restarcie przeglądarki. W Edycja -> Preferencje -> Treść -> Zaawansowane od czcionek możesz ustawić minimalny rozmiar czcionki. Może to pomoże.

A co do strony banku to na forum mozillapl.org jest cały temat o bankach w Firefoksie. Na pewno znajdziesz coś co Cię zainteresuje.

No w opcjach już grzebałemi pisałem o tym na poczatku a recznie tzn własnie ctrl+. Niestety nic nie pomaga, dzięki za pomoc.

Co do strony banku śląskiego to chodziło mi o https://ssl.bsk.com.pl/bskonl/login.ac i po zalogowaniu oki działa ale jak już ma pobrac komponent to wywala strone z instalacja java i tak też zrobiłem zainstalowałem jave i niestety nic to nie dało. Zadzwoniłem do help desku ING i zapytałem czy działa to na przegladarce Firefox z linuxem - odpowiedź była że pracują nad tym.

pozi josi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...