wlodi04 Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Mam pewien problem. Nie wiem jak zrobic by Mplayer stal sie domyslym odtwarzaczem filmow. Nie ma tam chyba zadnej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Klikasz prawym przyciskiem myszy na format video(plik) do ktorego chcesz przypisac mplayera. Wybierasz otworz w -> Inne . Dalej wybierasz mplayera i zaznaczasz opcje zeby zawsze byl kojarzony z tym plikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 No dobra ale jak zrobic zeby wszystkie filmy odtwazaly sie domyslnie w tym Mplayerze. To co mam wszystkie filmy tak klikac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Czytaj uważnie. K L I K A S Z N A F O R M A T W I D E O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Jak to zastosowalem, dopiero zrozumialem o co chodzi. Dzieki wielkie i przepradzam za nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi