sqnhead Napisano Lipiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2004 Witam. Tak jak w temacie. Problem jest tego typu że jak w terminalu wejde w katalog mozilli i wpisze ./run-mozilla.sh to przeglądarka odpala a jak klikam w pasku ikonke Przeglądarka to chwile pomyśli (na pasku pokazuję się że program jest uruchamiany) i znika. To tyle. Próbowałem juz do skrótu dopisać ścieżke dostępu ale też nic. Prawa dostepu do katalogu sprawdzałem i sa OK. W sumie (_niewiem_ → nie wiem) ORT co sie stało bo wczoraj przeglądarka śmigała a teraz nic. Help :-) Jak ktoś ma jakieś pomysły bede wdzieczny. POzdrówka Sqn Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2004 A co masz wpisane we Właściwości -> Polecenie ? U mnie jest to htmlview &u ... ale moze byc tez mozilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqnhead Napisano Lipiec 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2004 Nieważne co tam bedzie i tak mozilla sie nie odpali, ale gdy odinstalue mozille, to od reki rusza konqeror. I standartowo jest wpisane htmlvie %u. Probowalem wpisuwac, sciezki dostepu do mozili i run-mozilla.sh ale niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Lipiec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2004 sprawdź czy odpali Ci z ikonki pod rootem?? jeśli tak to wydaje mi się że to problem uprawnień (miałem taki sam problem z Operą na pierwszy rzut oka wszystko było cacy, a nie ruszyło dopiero zmieniłem uprawnienia) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi