grs_84pl Napisano Grudzień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 A da rade zainstalować windowsowe stery przez Wine???? Mam problem z kyocerą i wqurza mnie to ze muszę przełączać sie na winde żeby drukować..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 wlodi04, na stornie Canona masz stery do Twojej drukarki i ich HOWTO, a jak nie dasz rady, to możesz spróbować sposobu opisanego przez mirka z tego działu... ale stery Canona działają jak trzeba, nie potrzeba jakiś "thirdparty drivers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_west Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Witam, wczoraj w końcu się zawziąłem i zainstalowałem FC6 z środowskiem gnome. Wszystko działa oprócz drukarki. Mam drukarke Canona iP1000. Sprawa wygląda tak, zainstalowałem RPMy W CUPS wykryło drukarke, ale jak drukuje w CUPS strone testową miga tylko dioda sygnalizująca drukowanie, ale nic nie drukuje. Proszę o pomoc, siedze od rana na forum i google i nic nie mogę zrobić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekg4018 Napisano Styczeń 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2007 Witam, wczoraj w koncu sie zawzialem i zainstalowalem FC6 z srodowskiem gnome. Wszystko dziala oprócz drukarki. Mam drukarke Canona iP1000. Sprawa wyglada tak, zainstalowalem RPMy W CUPS wykrylo drukarke, ale jak drukuje w CUPS strone testowa miga tylko dioda sygnalizujaca drukowanie, ale nic nie drukuje. Prosze o pomoc, siedze od rana na forum i google i nic nie moge zrobic. Pozdrawiam Witam. Mam iP 1000, tez mi nie ruszyla ze sterownikami Canona. Napisalem jak uzyc turboprint w 300 dpi spróbój, jezeli nie bedziesz zadowolony zawsze mozesz odinstalowac. W wyszukiwarce tego dzialu wpisz turboprint, co dalej robic jest napisane. Powodzenia daj znac jak Ci poszlo. Pozdrawiam Mirek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi