Skocz do zawartości

Instalacja Drukarki

wlodi04

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...

Witam, wczoraj w końcu się zawziąłem i zainstalowałem FC6 z środowskiem gnome. Wszystko działa oprócz drukarki. Mam drukarke Canona iP1000. Sprawa wygląda tak, zainstalowałem RPMy W CUPS wykryło drukarke, ale jak drukuje w CUPS strone testową miga tylko dioda sygnalizująca drukowanie, ale nic nie drukuje. Proszę o pomoc, siedze od rana na forum i google i nic nie mogę zrobić.

Pozdrawiam

Witam, wczoraj w koncu sie zawzialem i zainstalowalem FC6 z srodowskiem gnome. Wszystko dziala oprócz drukarki. Mam drukarke Canona iP1000. Sprawa wyglada tak, zainstalowalem RPMy W CUPS wykrylo drukarke, ale jak drukuje w CUPS strone testowa miga tylko dioda sygnalizujaca drukowanie, ale nic nie drukuje. Prosze o pomoc, siedze od rana na forum i google i nic nie moge zrobic.

Pozdrawiam

Witam. Mam iP 1000, tez mi nie ruszyla ze sterownikami Canona. Napisalem jak uzyc turboprint w 300 dpi spróbój, jezeli nie bedziesz zadowolony zawsze mozesz odinstalowac. W wyszukiwarce tego dzialu wpisz turboprint, co dalej robic jest napisane. Powodzenia daj znac jak Ci poszlo.

Pozdrawiam Mirek.