wlodi04 Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 Mam myszkie Logitech MX 510, czy sa moze sterowniki pod FC4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Mam myszkie Logitech MX 510, czy sa moze sterowniki pod FC4 ? sterowniki sa juz w systemie, poczytaj sobie o sekcji InputDevice i ustawieniach dla sterownika mouse, bylo to juz na forum, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Było na forum, lecz niestety bez odpowiedzi ( m.in. mój wątek z MX310 ) =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Luty 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2006 a znacie takie cos jak google?? 2 sekundy wyszukiwania! Dokumentacja sterownika myszki gdzie jest wszystko ladnie napisane: http://xorg.freedesktop.org/X11R6.8.0/doc/mouse.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pysiak Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Witam jest cos takiego jak lmctl poszukajcie ja mialem na Suse mojego mx310 zainstalowanego smigał na 800 dpi przegladajac konfig myszki w centrum sterowania widze ze tez jest mozliwosc ustawienia 800 dpi ale pisze mi zebym zobaczyl to help'a bo jakis problem z uprawnieniami aby to zmienic a zainsalowalem sobie tego lmctl wiec musze jeszcze nad tym przysiąść jak co to napisze rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi