grs_84pl Napisano Luty 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2006 Chce mieć coś takiego.... Wie ktoś jak to zrobić ?? Albo jeszcze żeby nad tym dodać dwa paski: - jeden który by byl wysukiwarka google a drugi który by wyszukiwał na allegro Albo żeby takie cos zrobic jako theme w superkarambie ?????? To chyba byłoby latwiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Luty 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2006 Nie wiem zbytnio o co chodzi, ale jeżeli chcesz linię komend dodać do panelu to klikasz prawym przyciskiem myszy na panel i wybierasz "Dodaj do panelu", po czym wybierasz "WIersz poleceń". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2006 jeśli chodzi ci o te google, yahoo etc. to polecam stronkę http://www.kde-look.org/index.php?xcontentmode=38&PHPSESSID=d5b46fa86f5603d1ed309c0ab317a872 tu masz dodatki do superkaramby → szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Luty 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Dzęki ! Pasek z linia komend juz zdzialałem Co do tej superkaramby to szukałem wcześniej poł dnia i nic odpowiedniego nie znalazłem. Pomoglby ktoś zrobić coś takiego ?? Jest może jakieś narzędzie WYSIWYG do tworzenia dodatkow do superkaramby ?? Zreszta nie ma wiekszego problemu z ze skopiowaniem wiekszości odpowiednich elementow, przyciskow z innych dodatków. Ale nie wiem jak zrobić by wpisane słowa skrypt umieszczał w odpowiednich miejscach na stronie i zeby używał do tego odpowiedniej przeglądarki. Teraz musze uciekać. Jak wroce, zajme sie stworzeniem paskow i (_wogole_ → w ogóle) ORT calej oprawy graficznej. Ale moglby ktos poźniej pomoc z wykonczeniem.. Dla ścislości chodzi o trzy paski takie jak ten w kółku (poprawilem foto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi