jaro33 Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 yum -y localinstall /usr/src/redhat/RPMS/i586/java-1.5.0-sun-* jestę dopiro tu w/w a trwa to 2h filelists.xml.gz 100% |=========================| 3.6 MB 08:01 filelists.xml.gz 100% |=========================| 72 kB 01:57 . . filelists.xml.gz 100% |=========================| 3.6 MB 03:48 nie wiem czy to tak ma być instaluję java-ę a trwa to już 2h nie wiem czy czegoś nie "sknociłem" jest puźno wię idę spać edit (a ) filelists.xml.gz 100% |=========================| 3.6 MB 04:04 Error: failure: repodata/filelists.xml.gz from updates-released: [Errno 256] No more mirrors to try. co nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 miałem podobne problemy. wyglądało jakby się zawiesił i cały czas ściągał jeden plik (dane jakiegos repozytorium). wtedy wyłączałem yuma i włączałem spowrotem i działał normalnie. może to jakis bug? nie wiem, teraz od czasu instalacji nowej wersji yum nie mam takich problemów więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Luty 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 miałem podobne problemy. wyglądało jakby się zawiesił i cały czas ściągał jeden plik (dane jakiegos repozytorium). wtedy wyłączałem yuma i włączałem spowrotem i działał normalnie. może to jakis bug? nie wiem, teraz od czasu instalacji nowej wersji yum nie mam takich problemów więcej. dzięki pomogło ale mam teraz małą zagatkę portal interia - beznadziejnie chodzi ? a wp -ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 tak to już bywa z tym internetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi