Gość _PaT Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 a jakiego polecasz odtwarzacza ? Rhythmbox - może jest duży i nie wygląda kosmicznie ale ma wszystko czego przynajmniej ja potrzebuję A do tego w 0.9.x ma masę super funkcji, które ma chyba tylko quietkowy amarok. Koledzy już odpowiedzieli, zdecydowanie rhythmbox i zdecydowanie nie BMP. To oczywiście moje prywatne zdanie. Mojemu bratu np. BMP się podoba, dla mnie nazywanie go następcą XMMS-a jest profanacją. Właściwie już XMMS jest profanacją przyjaznego użytkownikowi odtwarzacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 ja bym sie klucil. wszystko zalezy czego oczekujesz jezli kombajny to rhythmbox albo amaroK jak tylko grajka to XMMS albo noatun (ale shit ten ostatni) --- jak dla mnie- starczy tej wojny, w koncu najlepsze jest to czego my sami uzywamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi